info@perfekt-deutsch.gr | 2541 10 9187
ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Στο Perfekt Deutsch μπορείτε να μάθετε ΣΩΣΤΑ Γερμανικά με αποτελεσματικό τρόπο. Τα προγράμματα μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας. Το Perfekt Deutsch σας προετοιμάζει γλωσσικά και σας καθοδηγεί σωστά ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε πραγματικά στη γερμανική γλώσσα και να επιστεγάσετε τις γνώσεις σας με την απόκτηση κάποιου επίσημου διπλώματος γλωσσομάθειας.

Εκτός από τις γλωσσικές γνώσεις είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μεταδώσουμε στους μαθητές μας και στοιχεία του γερμανόφωνου πολιτισμού, προετοιμάζοντας τους έτσι για την πιθανή διαμονή τους σε κάποια γερμανόφωνη χώρα. Τέλος, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να μεταφέρουμε στους μαθητές μας τον προσωπικό μας ενθουσιασμό για τη γερμανική γλώσσα, γιατί πιστεύουμε ότι ο ενθουσιασμός αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη κατά την εκπαιδευτική διαδικασία!

Η Φιλοσοφία μας

Επειδή πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση κάνει τη διαφορά, αντικείμενο των υπηρεσιών μας αποτελεί η διδασκαλία αποκλειστικά της γερμανικής γλώσσας.

Υπεύθυνη Σπουδών: Σοφία Μονδρινού

Η Σοφία Μονδρινού έχει Πτυχίο Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει ολοκληρώσει με Άριστα τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διδακτική της Γερμανικής ως Ξένης Γλώσσας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει λάβει υποτροφίες επίδοσης και αριστείας από τη Γερμανική Υπηρεσία Ανταλλαγής Φοιτητών (DAAD), το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.). Παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στον κλάδο της και παρακολουθεί συχνά ημερίδες/σεμινάρια διδακτικού/παιδαγωγικού περιεχομένου. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Γερμανικών στον ιδιωτικό τομέα και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του νομού Ξάνθης.

Ο χώρος μας

Ο χώρος μας εναρμονίζεται πλήρως με όσα προβλέπονται από τη νομοθεσία για την ασφάλεια των μαθητών μας. Δημιουργήσαμε ένα ασφαλές και παράλληλα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, που ευνοεί τη μαθησιακή διαδικασία. Οι αίθουσες μας διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή απόδοση των μαθητών μας.